Mihalovits Visszérközpont

Kezeléseink

Visszérközpontunkban egy helyen várják Önt a legmodernebb érsebészeti kezelések: rádiófrekvenciás, ragasztásos visszérműtét, lézeres visszérkezelések, hajszálér eltüntetés, szkleroterápia, habszkleroterápia. Műtéteinket, kezeléseinket, vizsgálatainkat 25 éves klinikai tapasztalattal, a legmagasabb színvonalat képviselő diagnosztikai és terápiás berendezésekkel végezzük. A problémája megoldásához legalkalmasabb kezelést konzultáció és vizsgálatok után választjuk meg, Önnel közösen. Várjuk kellemes hangulatú, barátságos rendelőnkben!

Ragasztásos visszérműtét

A VenaSeal™ műtét jelenleg a  csúcstechnológia nagyobb visszereknél. 1 nappal utána már dolgozhat.

Rádiófrekvenciás visszérműtét

Ultrakíméletes, vágás nélküli visszérműtét, 3 nap múlva már munkába mehet, sportolhat.

Lézeres visszérműtét

A vágás nélküli visszérműtétek elsőként kifejlesztett fajtája, közepes és nagyobb visszerek kezelésére.

Habszkleroterápia (ultrahangvezérelt)

Habinjekciós érműtét kisebb-közepes oldalági tágulatok esetén. Ultrahangvezérléssel végezzük.

Seprűvéna lézeres kezelés (DEka excellium) ÚJ!

Pókhálóvénák megszüntetése világelső, csúcstechnikás, hajszálerekre optimalizált vaszkuláris lézerkészülékkel.

szkleroterápia (INJEKCIÓS KEZELÉS)

Scleroterápia, visszér injekciós kezelés. Kis visszereknél apró injekciókkal „szklerotizáljuk”, elzárjuk a kitágult ágakat.

érbetegségek szűrése, kezelése

Bármilyen érbetegség, pl. cukorbetegség okozta angiopátia, érszűkület stb. szűrése és kezelése.

visszeres tanácsadás

Műtét nélküli kezelések, életmód tanácsadás, társbetegségekkel kapcsolatos tanácsok.

LÁBSZÁRFEKÉLY

Lábszárfekély legtöbbször elhanyagolt visszérbetegség, cukorbetegség vagy más betegségek szövődményeként alakul ki. Ez hosszú, kitartó kezelést igényel, ahol a látható eredményért betegnek, orvosnak egyaránt keményen meg kell küzdenie. Ha Önben megvan az elhatározás, várjuk Önt, és érjünk el szép eredményt együtt! A lábszárfekélyek kezelését a kivizsgálástól, a kezelési terv felállításán keresztül a hosszú távú kezelésig a legkorszerűbb terápiás elvek szerint végezzük Visszérközpontunkban.

Amit NEM végzünk a Mihalovits Visszérközpontban

 

Néhány eljárást, amely korrekt, elfogadott kezelési módnak számít – így más rendelők szolgáltatásai között megtalál – nem alkalmazunk Visszérközpontunkban. Szeretnénk, ha Ön is értené, miért van ez így, ezért összefoglaltuk a szakmai hátteret:

Lézeres visszérműtét (EVLA, Endovenous Laser Ablation) nagy visszerekre
Helyette rádiófrekvenciás műtétet (EVRA) alkalmazunk >>
Sok beteg a korszerű, vágás nélküli visszérműtéteket a „lézeres visszérműtéttel” azonosítja, mivel valaha ez volt az első ilyen technika. A Mihalovits Visszérközpontban a nagy visszerek megszüntetésére azonban már a lézeres visszérműtét (EVLA) helyett a lézeres technikából továbbfejlesztett, kíméletesebb rádiófrekvenciás visszérműtétet (EVRA) alkalmazzuk. A lézeres készülék lecserélése rádiófrekvenciásra igen költséges, ezért a legtöbb rendelőben továbbra is lézeres visszérműtétre van lehetőség. Emellett a betegek is „a lézeres műtétet” ismerik és keresik, a már említett történeti okok miatt. Fontos tudni, hogy a lézeres visszérműtét alkalmazása továbbra is szakszerű és korszerű. Csupán a rádiófrekvenciás visszérműtét egy kicsit kíméletesebb, és ebből adódóan minden, ami a pácienseinknek fontos, egy picivel gyorsabb, fájdalmatlanabb, szebb lehet. Bővebben a lézeres visszérműtétről >>

Rádiófrekvenciás kezelés kis visszerekre (seprűvénák, pókhálóvénák)
Helyette csúcstechnológiás Deka Excellium lézeres kezelést alkalmazunk >>

Vannak rendelők, ahol kisebb vénák kezelésére is rádiófrekvenciás készüléket (pl. EVRF) alkalmaznak. A rádiófrekvenciás technika megjelenésekor ezt mi is kipróbáltuk. A tapasztalatunk megegyezik a nemzetközi visszajelzésekkel, miszerint a nagy erekre szabott rádiófrekvenciás eszköz (EVRA) a kis erekben kevésbé boldogul. Ezért Visszérközpontunk a kis vénákra legújabban kifejlesztett külső lézeres csúcstechnikát alkalmaz: Ezzel nagyon pontosan célozva, kívülről tudjuk lézerezni a kis ereket, anélkül, hogy bármilyen katétert vezetnénk beléjük. Bővebben a rádiófrekvenciás műtétekről >>