Kezeléseink

Seprűvéna – A kezelések csúcsa: lézeres Deka Excellium

Seprűvéna lézeres kezelésben a legszebb eredmény ma nagy teljesítményű, hajszálerekre optimalizált érspecifikus lézerkészülékkel érhető el. Ez a lézeres visszérkezelések “Rolls Royce-ának” számító Deka Excellium – a bőrgyógyászati lézerekhez hasonlóan „Nd:YAG lézer”, ám célzottan a kis pókháló visszerek (seprűvéna, hajszálér) még hatékonyabb és kíméletesebb megszüntetésére.

Visszérközpontunkban rendelkezésre áll a világ legnevesebb visszérklinikáin csúcstechnológiának számító nagy teljesítményű lézeres Deka Excellium vaszkuláris lézerkészülék, mellyel a kis seprűvéna hálózatokat nagyon precízen, a legszebb esztétikai eredménnyel tudjuk eltüntetni.

Így tűnnek el a seprűvénák  Deka Excellium lézeres kezeléssel
(orvos: dr. Mihalovits Gábor)
Kattintson a videó megtekintéséhez!

Seprűvéna kezelés – a lézer a legkorszerűbb

Nagy visszereknél a nemrég még a legmodernebbnek számító lézeres műtét helyét a rádiófrekvenciás és ragasztásos műtét kezdi átvenni. A kis seprűvéna-hálózatok megszüntetésénél a lézer helye más: a külső lézeres seprűvéna kezelés épp napjainkban válik a legkorszerűbbnek számító kezeléssé, átvéve az injekciós szkleroterápia helyét.

Mi a Deka Excellium lézeres seprűvéna-kezelés lényege?

A külső lézeres eljárás alapelve hasonló a bőrgyógyászati esztétikai lézeres kezelésekéhez: nincs szúrás, a készülék kívülről, a bőrön keresztül fejti ki hatását.  Visszérközpontunkban a nemzetközi csúcstechnológiát jelentő Deka Excellium™  lézerberendezés áll pácienseink rendelkezésére. Ez a készülék Visszérközpontunk egyik legdrágább, legkülönlegesebb gépe: Olyan speciális vaszkuláris lézer, amelyet – pl. a sokféle bőrgyógyászati lézerhez képest – kifejezetten az erek kezelésére optimalizáltak. A készülék olyan lézerhullámhosszat alkalmaz, ami specifikusan az erekben fejti ki a hatását: az erekben található hemoglobinban nyelődik el, így a kevésbé szelektív lézerekhez képest nem károsítja a környező szöveteket. Ez kiegészül a készülék lézerhatásának pontos célzási és adagolási beállításaival. Ezeknek köszönhetően a Deka Excellum lézerkezelés a lehető legkíméletesebben és leghatékonyabban csak a beteg értágulatokat érinti, pontosan a szükséges mélységben, és specifikusan az erekben levő hemoglobinra optimalizált lézerhullámhosszal. Az eremény: a pókhálóvénák és seprűvénák kezelésében precízebben tudjuk célozni és adagolni a lézert az erekre, és minden korábbinál szebb esztétikai eredményt tudunk elérni vele.

SyncroVasq lézer készülék.

Mit tud a világelsőnek számító Deka Excellium készülék?

Az új Deka Synchro REPLA:Y Excellium HP készülék a leggyorsabb kezelést kínálja ma technológiailag. Ez a bőrgyógyászati lézereknél nagyobb teljesítményű készülék, mely kifejezetten alkalmas nagy energia kibocsátásra és magas frekvencián történő működésre. Beállításait, teljesítményét célzottan az érkezelésekre optimalizálták: specifikusan az erekben fejti ki hatását a vérben levő hemoglobinra, a környező szöveteket maximálisan megkíméli. A jelenleg leginnovatívabb érspecifikus lézerrendszerének tartott Deka Excelliummal egy perc alatt több hajszáleret tudunk megszüntetni, mint korábban.  A Deka Synchro REPLA:Y Excellium HP készülék a legújabb verzió, egy 180w-os Nd:YAG lézer kiemelkedő pulzuskarakterisztikával. és testre szabható kezelési paraméterekkel illeszkedik a visszér jellegzetességeihez és a bőrtípushoz.

A seprűvéna lézeres kezelés menete

A Deka Excellium egy külső lézeres kezelést jelent, tehát nem kell az ér üregébe bejutni valamilyen eszközzel, hanem egyszerűen kívülről, a bőrön keresztül alkalmazunk lézersugárzást a kis visszerekre. A kezelés előtt felmérjük a kezelendő visszerek méretét, kiterjedését. A kezelés során Ön egy kényelmes, fekvő helyzetű kezelőszékben foglal helyet. Ereinek mérete és jellege alapján beállítjuk a Deka Excellum készüléket az Ön számára ideális kezelés paramétereire. Tollszerűen tartva kézbe vesszük a lézersugarakat kibocsátó kézifejet, és gondosan végigkezeljük a tágult visszeres területet.


Mihalovits Gábor hajszálérkezelés közben a Deka Excelliummal

Fáj-e a Deka Excellium lézeres seprűvéna kezelés?

A Deka Excellum lézeres seprűvéna kezelés nagyon kíméletes. Mivel külső kezelés, így vágást, szúrást, injekciót nem igényel. Érzéstelenítésre nincs szükség. A kezelés alatt Ön csak enyhe bizsergő érzést fog érezni.

A Deka Excellium lézeres kezelés időtartama

Egy kezelés időtartama (egy 10×10 cm-es terület kezelése) jellemzően 20-30 perc.

 

 

videó

Ilyen látványosan és gyorsan tüntetjük el a Deka Excelliummal a seprűvénákat.
(12 sec)

Pácienseink mondták

Nagyon szép lett a lábam, nem volt semmi kellemetlenségem a kezelés kíméletes, csak ajánlani tudom.” 32 ÉVES HÖLGYBETEG pókhálóvéna lézeres kezelés TÖBB VÉLEMÉNY >>

lézeres kezelések fajtái

A bőrön keresztül végzett külső lézeres kezelések alapja ugyanaz: a megfelelően beállított erősségű lézersugár kellő mélységben hatol a bőrbe, majd energiája a célzott sejtekben hővé alakul, és a szövet szétroncsolódik, miközben a specifikusa beállított lézer a környező szöveteket megkíméli. Bőrre bocsátott lézersugarat ma sokféle kozmetológiai problémára alkalmaznak: szőrtelenítés, bőrfiatalítás, ránctalanító kezelések, tetoválások eltávolítása, rosacea kezelés. A kozmetológiai és bőrgyógyászati problémák mellett ma már érsebészeti problémák, seprűvéna tágulatok kezelésében is elkezdték alkalmazni a lézeres készülékeket. Többféle típusú orvosi lézer létezik: CO2 lézer bőrfiatalításra, anyajegyek, szemölcsök, bőrnövedékek eltüntetésére, erbium-YAG (Er:YAG) lézer a hüvelyszárazság és női inkontinencia kezelésére. Az értágulatok és a tetoválások eltüntetésére pedig megjelentek a neodímium-YAG (Nd:YAG) lézerek. Mára pedig már az Nd:YAG lézerek között is különböző teljesítményű és precizitású hajszálvisszerek megszüntetésére alkalmas lézerkészülék megtalálható visszérsebészeti központokban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Árak – Mennyibe kerül a seprűvénák lézeres kezelése? >>

Lézeres visszérműtét (nagy visszerek) >>

Kezeléseink >>

 

 

Kérdezni szeretnék. Kapcsolat >>

Időpontot foglalnék >>