Pácienseink mondják

FACEBOOK OLDALUNKON TÖBB SZÁZ VÉLEMÉNYT OLVASHAT PÁCIENSEINKTŐL, ITT >>

Facebook oldal >>

6000 feletti követőszám,
300 feletti betegvélemény,
aktuális hírek, videók, más hasznos infók.

Ide válogattunk néhány véleményt Visszérközpontunk és Mihalovits doktor munkájáról, amit különösen hasznosnak és informatívnak találunk:

„A legjobb helyre kerültem, úgy érzem…”

Nagy hálával írom a következő pár sort. Október második felében lett műtve mind a két lábam visszér miatt (lézeres eljárás). A doktor úr nagyon jó ember, és szakmailag is maximálisan a toppon van, a legjobb helyre kerültem úgy érzem. Ha bárki ilyen műtétet szeretne, a legjobb szívvel ajánlom a doktor urat és csapatát. (nyilván ha majd véget érnek a járványügyi helyzet miatt bevezetett korlátozások.) Köszönöm szépen a munkáját még az altató orvosnak a nővérnek és mindenkinek. Nem véletlen van tele az oldal* dicsérő kommentekkel és értékelésekkel. Minden jót kívánok! 
(* Facebook >>)

– PÉTER
lézeres visszérkezelés

„Előtte eléggé féltem a műtéttől…”

Előtte eléggé féltem a műtéttől, nem tudtam, mennyire lesz fájdalmas. De a doktor úr kedves volt, mindent átbeszélt velem, hogyan zajlik a műtét, és elmondta az érzéstelenítési lehetőségeket. Én eddig úgy gondoltam, bármilyen műtétnél altatást kérek, de ahogy beszélgettünk, én is meggyőztem magam, hogy elég lesz a helyi érzéstelenítés. Nem volt műtét alatt semmi problémám. Végig éreztem, hogy biztonságban vagyok. Merem ajánlani a rádiófrekvenciás műtétet, örülök, hogy végre megcsináltattam.

– 35 ÉVES HÖLGYBETEG
rádiófrekvenciás visszérműtét

„A ragasztásos műtét drágább, de a leggyorsabb…”

Németországban dolgozom, a visszerem rosszabbodott, a munkában is zavart. A neten utánanéztem a visszérműtéteknek, amit értelemszerűen Magyarországon akartam. A ragasztásos műtét, drágább, de a leggyorsabb. Fontos volt, hogy utána kontrollvizsgálatokra se kelljen visszajárnom. Személy szerint pedig Mihalovits Gábort ajánlották ismerősök, hogy ő profi ebben. A műtétet egy itthon töltött egyhetes szabadság idejére időzítettem. Minden rendben ment, a felépülés tényleg gyors, az eredménnyel is elégedett vagyok. Köszönöm a Doktor úrnak!

– 41 ÉVES FÉRFI BETEG
ragasztásos visszérműtét

„Nyáron már nem tudtam felvenni egy szoknyát…”

Szülés után jelentek meg a visszerek mindkét lábamon. Egy ideig vártam, kentem mindenfélével, nem javult. Nagyon zavart, nyáron már nem tudtam felvenni egy szoknyát vagy a strandra kimenni. Olvastam az új, kíméletes műtétekről, a ragasztásos visszérműtétről olvastam a legjobbakat. Mihalovits doktor urat más ismerősöm műtéte kapcsán már ismertem. Nagyon szép lett a lábam, tökéletesen elégedett vagyok az eredménnyel. Köszönöm!

– 37 ÉVES HÖLGYBETEG
ragasztásos visszérműtét

„Már délután, fájdalommentesen, otthon, pihenőkkel sétálgattam.”

Évekig gondolkodtam visszérműtéten, de mindig a mindennapi feladatokat helyeztem a hosszabb lábadozási időszak elé. Szeptemberben végiggondolva a régi és új műtéti eljárásokat, a gyors felépülés mellett döntöttem. Hálásan köszönöm, hogy Doktor Úr segített e döntésben! 24 nappal ezelőtt délelőtt megtörtént a ragasztásos visszérműtétem. Ennek az új eljárásnak köszönhetően már délután, fájdalommentesen, otthon, pihenőkkel sétálgattam. Három héttel a műtét után már szinte ugyanolyan erővel dolgozom, mint korábban. Nem dagad a bokám, a korábbi lila foltok lassan eltűnnek, az új eljárásnak köszönhetően, a járásom is könnyebb!
Nagyon szépen köszönöm Doktor Úrnak és Munkatársainak az élménydús gyógyítást!

– HÖLGYBETEG
ragasztásos visszérműtét

„Éveken át halogattam, hogy megműttessem…”

Három hónapon belül két visszérműtéten estem át. Előtte viszont éveken át halogattam, hogy megműttessem a visszereimet. Utólag látom, kár volt ennyit várni, mert nem volt olyan nagy dolog. Így az első műtét után 3 hónapra már megműttettem a másik lábamat is. Duplán lehetőségem volt megtapasztalni, miből áll egy ilyen rádiófrekvenciás műtét. Az eredménnyel én teljesen elégedett vagyok, esztétikailag is teljesen már érzés így, és természetesen a fájdalom is megszűnt.

– 28 ÉVES HÖLGYBETEG
rádiófrekvenciás visszérműtét

„A pénz, amit rászántam, hasznos célra ment…”

Nekem nagyon nagy visszereim voltak, de a műtétekkel sikerült teljesen megszüntetni őket. Nagyon örülök, hogy elvégeztettem. A műtétektől én alapjában nem félek, erről pedig olvastam, és a doktor  úr is elmondta, hogy “minimálinvazív műtét”, sokkal kíméletesebb, mint amilyenek még 15 éve a hagyományos, nagy visszérműtétek voltak. Nem bántam meg, a pénz, amit rászántam, hasznos célra ment. Mindenkinek, aki hasonló helyzetben van, azt mondom, csináltassa meg, utána sokkal jobb érzés lesz visszérmentes lábbal élni.

– 61 ÉVES FÉRFI BETEG
rádiófrekvenciás visszérműtét

„Elégedett vagyok az eredménnyel.”

A Doktor úr egy igazi sebész, tökéletesen nyugodt ember, és van humora is. Elmondta, mi fog történni, és mire számíthatok utána, így reálisak voltak a várakozásaim. Elégedett vagyok az eredménnyel. Abszolút ajánlom a rádiófrekvenciás műtétet is és Mihalovits doktor urat is!

– 42 ÉVES HÖLGYBETEG
rádiófrekvenciás visszérműtét

„Kiváló szakember, türelmes, megnyugató a stílusa.”

Kiváló szakember, türelmes, megnyugtató a stílusa. Abszolút odafigyel, és komolyan veszi az embert és a problémáját. Mostantól én is mindenkinek őt ajánlom.

– 38 ÉVES HÖLGYBETEG
szkleroterápia

„Jelenleg Angliában élek és dolgozom…”

Jelenleg Angliában élek és dolgozom. A munkám miatt a gyors felépülés és a mihamarabbi munkába állás nagyon fontos volt. Ezért ajánlották a rádiófrekvenciás eljárást és Mihalovits doktor urat. A műtét után, saját tapasztalatból mondhatom: tényleg gyors és fájdalommentes. 1 héttel a műtét után újra munkába álltam kinn. Köszönöm!

– 30 ÉVES HÖLGYBETEG
rádiófrekvenciás visszérműtét

„Kitűnő orvos, remek ember…”

„Kitűnő orvos, remek ember és profi a szakterületén! Sok sikert kívánok a jövőben és jó egészséget!”

– HÖLGYBETEG
rádiófrekvenciás visszérműtét

„Nagyon szép lett a lábam…”

„Nagyon szép lett a lábam, nem volt semmi kellemetlenségem, a kezelés kíméletes, csak ajánlani tudom.”

– 32 ÉVES HÖLGYBETEG
lézeres pókhálóvéna kezelés

„Az eredménnyel maximálisan elégedett vagyok.”

Nagyon köszönöm, a Doktor úrnak! Az eredménnyel maximálisan elégedett vagyok.

– 64 ÉVES FÉRFIBETEG
rádiófrekvenciás visszérműtét

„Gábort 30 éve ismerem…”

Gábort 30 éve ismerem, osztálytársak voltunk. Mindig tudtuk, hogy belőle orvos lesz, és azt is éreztük, hogy neki sebésznek kell lennie. Minden családtagot, barátot, ismerőst az ő kezére bízok!

– PÉTER, 54 ÉVES
barát