Mihalovits Visszérközpont

Érsebészet Szeged, Budapest

Mihalovits Visszérközpont –  Mihalovits Gábor érsebész Szegeden és Budapesten is fogadja a visszeres panaszaiktól szabadulni vágyókat.

 

Érsebész Szegeden vagy Budapesten? A Mihalovits Visszérközpont érsebészeti rendelésein a legkorszerűbb diagnosztikai, terápiás berendezésekkel és figyelmes, felkészült csapattal várja Önt Mihalovits Gábor doktor úr Szegeden – és 2021-től már Budapesten is.

Facebook oldalunkon több mint 100 betegvéleményt olvashat munkánkról. >>

Érsebészeti központunkban a legjobb érsebészeti ellátást kapja minden páciensünk, hiszen mindenkit személyesen dr. Mihalovits Gábor vizsgál és kezel, aki a korszerű, minimálinvazív, fájdalom és vágás nélküli visszérműtétek és visszérkezelések szakértője. Gábor azon érsebészek egyike, akik Magyarországon elsők között kezdtek el rádiófrekvenciás majd a ragasztásos visszérműtéteket végezni. Fontos célunk, hogy Visszérközpontunkban az Ön bármilyen visszérpanaszát a legkorszerűbb érsebészeti eljárással tudjuk megoldani. Ezt szolgálja nagy felbontású ultrahangkészülékünk és az új Veinlite LED készülék nagy teljesítményű átvilágító rendszer, mely a vénák precízebb vizsgálatában segít. Rádiófrekvenciás visszérműtéteinket a csúcstechnológiás VNUS® ClosureFast™, a ragasztásos visszérműtéteket az amerikai Sapheon VenaSeal™ technológiájával végezzük. Az apró hajszálértágulatok (seprűvénák, pókhálóvénák) megszüntetésére a lézeres készülékek között is különlegesnek számító, kifejezetten érműtétekre optimalizált Deka Excellium csúcskészüléke áll rendelkezésre. Fontosnak tartjuk, hogy a kezelések előtt és után is kulturált, nyugodt környezet segítse az Ön regenerációját.

 

Mihalovits Visszérközpont – Érsebészet, Szeged

A Mihalovits Visszérközpont szegedi érsebészeti rendelésére pácienseink az egész alföldi régióból, Budapestről és a határontúlról, egyes speciális érsebészeti kezeléseinkre pedig az ország egész területéről érkeznek.

Rendelő: Mihalovits Visszérközpont, Szeged, Tanács u. 8./A, 6726

 

TÉRKÉP >>

Az érsebészeti rendelő helyiség.

 

CMC Déli Klinika – Mihalovits Érsebészet Budapesten

Pácienseink személyes tapasztalatainak és ajánlásainak köszönhetően egyre több megkeresést kaptunk Budapestről, hogy szeretnék ők is Mihalovits doktor úrral kezeltetni magukat, van-e rendelése Budapesten? Örömmel jelenthetjük: 2021-től sikerült megoldanunk, hogy a Mihalovits Visszérközpont szolgáltatásai Budapesten is elérhetők legyenek. Mostantól minden kedves budapesti páciensünket várjuk, akik Gábor szakértelmére és kezére szeretnék bízni visszérproblémájuk kezelését.

A budapesti rendelés a CMC Déli Klinika érsebészeti rendelőjében történik, Budán, a Déli pályaudvar Krisztina körút felőli oldalán.

TÉRKÉP >>

CMC Déli

 

Miért jó Szegeden gyógyulni?

Szeged, a régió egészségügyi csúcsellátási központja. Szeged az orvosegyetemi, klinikai háttérrel a régió egészségügyi csúcsellátási központjaként működik, angol nyelvű orvosképzéssel, magas szintű diagnosztikai és terápiás kultúrával. Szeged egyetemi város hangulata, az orvosegyetem nemzetközileg elismert, magas színvonalú tudományos és gyógyító munkája megtartó hatással van az egyetemen végző legkiválóbb hallgatókra.

Nem véletlen, hogy Szegeden gyakorlatilag minden orvosi szakterületeten nagy számban találhat magas szakmai szintet képviselő szakorvosokat. Ezért és talán a kétmilliós főváros személytelenebb, felpörgetett stílusa miatt sok, a Szeged környékéről elszármazó vagy éppen tősgyökeres budapesti lakos, ha teheti, vállalja a 2 órás utat,  és itt keresi meg az elismert helyi orvosokat.

A város minden irányból jól megközelíthető. Méreténél és hangulatánál fogva kellemes, nyugodt miliőt biztosít a gyógyító munkához és a gyógyuláshoz.

Pácienseink mondták

Előtte eléggé féltem a műtéttől, nem tudtam, mennyire lesz fájdalmas. De a doktor úr kedves volt, mindent átbeszélt velem, hogyan zajlik a műtét, és elmondta az érzéstelenítési lehetőségeket. Én eddig úgy gondoltam, bármilyen műtétnél altatást kérek, de ahogy beszélgettünk, én is meggyőztem magam, hogy elég lesz a helyi érzéstelenítés. Nem volt műtét alatt semmi problémám. Végig éreztem, hogy biztonságban vagyok. Merem ajánlani a rádiófrekvenciás műtétet, örülök, hogy végre megcsináltattam.
35 ÉVES HÖLGYBETEG
rádiófrekvenciás visszérműtét

TÖBB VÉLEMÉNY >>

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Bemutatjuk Dr. Mihalovits Gábort >>

Kezeléseink >>

 

 

Kérdezni szeretnék. Kapcsolat >>

Időpontot foglalnék >>