Mihalovits Visszérközpont

Dr. Mihalovits Gábor

érsebész, visszérspecialista,
a Visszérközpont vezetője

Klinikai érsebészként több mint ezer artériás nagyműtétet, aortaplasztikákat, szervtranszplantációkat végzett.
Visszérspecialistaként szakterülete a modern minimálinvazív ragasztásos, rádiófrekvenciás, lézeres visszérműtéti technikák alkalmazása, kiemelkedő gyakorlattal rendelkezik a pókhálóvénák esztétikus és fájdalommentes megszüntetésében is.

 

Gábor országosan az egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező érsebész a korszerű vágás nélküli, minimálinvazív visszérműtétekben. Ismerje meg nyugodt stílusát, jellegzetes mosolyát, maximális odafigyelését, amivel betegeit követi a teljes gyógyulásig, és amiért betegei annyira ragaszkodnak hozzá, néha több száz kilométer utazást is vállalva.

A Mihalovits Visszérközpont szegedi rendeléseire az egész alföldi régióból, a határontúlról (Vajdaságból, Arad, Kolozsvár térségéből, Erdélyből) érkeznek a páciensek, 2021-től pedig már Budapesten is lehetőség van a kezelésekre. 
 

Gábor készséggel segít Önnek is, ha problémája van, foglaljon időpontot, hogy megbeszélhessék a kezelési lehetőségeket.

 

TÖBB SZÁZ BETEGVÉLEMÉNY GÁBORRÓL A FACEBOOK OLDALUNKON >>

Facebook oldal >>

6000 feletti követőszám,
300 feletti betegvélemény,
aktuális hírek, videók, más hasznos infók.

A Szegedi Orvostudományi Egyetemen doktorált, a Szegedi Egyetem Sebészeti Klinikájának sebészeként majd érsebészeként több mint 25 év klinikai gyakorlattal rendelkezik. Klinikai érsebészként több mint tízezer visszérműtétet, több mint ezer artériás nagyműtétet, aortaplasztikákat végzett, 12 éven át a klinikai vese- és szervtranszplantációs műtéti team érsebész specialistája.

Svájcban szerzett transzplantációs érsebészeti gyakorlatot. Emellett az egyetem Sebészeti Klinikájának oktatója.

 

 Visszérspecialistaként szakterülete a korszerű, vágás nélküli, minimálinvazív ragasztásos, rádiófrekvenciás, lézeres visszérműtétek és kezelések alkalmazása.

A néhány magyarországi érsebész egyike, aki elsőként kezdte alkalmazni a lézeres, rádiófrekvenciás és ragasztásos visszérműtéteket, így nagy tapasztalattal rendelkezik ezekben a műtétekben.

Kiemelkedő gyakorlattal rendelkezik a kis seprűvéna hálózatok (pókhálóvénák) megszüntetésében is. A seprűvénákat a legújabb és legkíméletesebb, kifejezetten visszerekhez kifejlesztett lézeres csúcstechnológiával kezeli. Nagy hangsúly fektet a legmagasabb szintű esztétikai eredményre és a kezelések fájdalommentességére.

„Édesapám gyermekgyógyász, és mindkét nagyapám is orvos volt. Kisgyerekkoromban a családi társaságokban közelről láttam a korabeli nagy makói sebészegyéniségeket. Magával ragadott, ahogyan a munkájukról, a műtétekről meséltek. Számomra akkor eldőlt, hogy sebész szeretnék lenni.”

Tudományos tagságok

  • MST Magyar sebésztársaság
  • Magyar Angiológiai és Érsebészeti társaság
  • Magyar Transzplantációs Társaság
  • ESVS European Society for Vascular Surgery

Tanulmányok

  • 1993  Szegedi Tudományegyetem
  • 1999  sebészet szakvizsga (jeles eredménnyel)
  • 2003  érsebészet szakvizsga (jeles eredménnyel)
  • 2002  ESOT Study Grant Genf, Svájc; májtranszplantációs ösztöndíj

Média

Dr. Mihalovits Gábor érsebész –  TV2, Mokka

Minden második magyart érint a visszérbetegség

Dr. Mihalovits Gábor a visszérbetegségekről beszél a Nappali című TV-műsorban.

Online konzultáció

Beszélje meg problémáját videokonzultáción
Dr. Mihalovits Gáborral

Kényelmesen konzultálhat Mihalovits Gáborral videóbeszélgetés formájában, otthonról, egyeztetett időpontban. Előre átküldhet leleteket, fotókat. A konzultáción pedig megbeszélheti kérdéseit és a kezelés lehetőségeit Mihalovits doktor úrral. Tapasztalatunk szerint az online konzultációval sokban előre lehet lépni a kezelés felé.

Ismerje meg rendelőinket

A Mihalovits Visszérközpont a visszérbetegségek minőségi ellátására szakosodott rendelő. Szegeden, a régió klinikai és orvosegyetemi központjában és Budapesten is kiválóan felszerelt rendelőben, a nemzetközileg elérhető legkorszerűbb technikákkal dolgozunk, az egészség visszaállítása mellett kiemelt hangsúlyt helyezünk az esztétikai szempontokra és a kezelések fájdalommentességére is.

TOVÁBB A RENDELŐKET BEMUTATÓ OLDALRA >>

KONZULTÁCIÓ MIHALOVITS GÁBORRAL >>

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Pácienseink mondják >>

Kezeléseink >>

 

 

Kérdezni szeretnék. Kapcsolat >>

Időpontot foglalnék >>